Cecilie Knibe Kroglund ny statssekretær

Agder Arbeiderpartis fylkesleder, Cecilie Knibe Kroglund er oppnevnt som statssekretær i Samferdselsdepartementet. 

Cecilie Knibe Kroglund

Cecilie er en erfaren politiker fra flere nivå i politikken. Hun har vært fylkesleder i Agder siden sammenslåingen i 2018 og er medlem av Arbeiderpartiets landsstyre. Hun er første vara til Stortinget, og har møtt som representant ved flere anledninger den siste perioden. I tillegg er hun gruppeleder i kommunestyret i Lillesand. De to siste oppgavene må hun ha permisjon fra så lenge hun er statssekretær.

I departementet får hun bl.a ansvaret for jernbanen. – Dette er et stort felt, og et felt som strekker seg over flere politikkområder. Jernbane er viktig for landets samferdsel, men også viktig i klima- og miljøpolitikken, næringspolitikken og i den regionale utviklingen. Dette har jeg god kunnskap om gjennom arbeidet som seniorrådgiver i Sørlandets kompetansefond, sier Kroglund.

Hun fortsetter som leder i Agder Arbeiderparti, og sier hun som leder i fylkespartiet på Sørlandet er glad for at landsdelen får enda en person i regjeringsapparatet. – Så er jeg ydmyk for oppgaven, men ser frem til å bidra for landsdelen der hvor jeg kan fra min posisjon, sier Kroglund.

....

Cecilie Knibe Kroglund ble oppnevnt av Kongen i statsråd fredag 3. februar 2023.